Twoja witryna działa w jednym z dwóch trybów. Możesz go zmienić w dowolnej chwili w Ustawienia → Ogólne, w sekcji Witryna.
- Pełna witryna. Twoja strona główna i wszystkie strony są widoczne — właściwy wybór, gdy Twoja witryna RestroSuite jest jednocześnie stroną internetową Twojej restauracji.
- Tylko system zamówień. Klienci trafiają od razu na menu i mogą od razu złożyć zamówienie. Strony marketingowe (strona główna, o nas, galeria) są ukryte, a strony prawne i kasa działają jak zwykle.
Przełączanie jest natychmiastowe i w pełni odwracalne — nic nie jest usuwane. Strony ukryte przez tryb „tylko zamówienia” pojawiają się ponownie w momencie powrotu do pełnej witryny.
Masz już witrynę w innym miejscu? Użyj trybu „tylko zamówienia” i skieruj przycisk „Zamów online” na swojej istniejącej stronie prosto do menu RestroSuite.